Juliedr » Specials » Paarden

Paarden: aanschaf, medisch, verzorging, evenementen en meer!

België en Nederland tellen duizenden paardenliefhebbers. De paardensport is een mooie hobby, maar er komt heel wat bij kijken! Zoek hier naar informatie over aanschaf, verzorging en gezondheid van je paard, maar ook naar evenementen voor de paardenliefhebber! De paardensport kent steeds meer aanhangers in België en Nederland. Toch is het geen eenvoudige hobby, een paard vergt veel tijd, kennis en aandacht.

De aanschaf van een paard is een belangrijke stap in de carrière van de paardenliefhebber. Waar vind je je droompaard, en waar moet je op letten?

Je wil een paard te koop aanbieden, maar hoe pak je dat aan?

Je hebt vragen over de gezondheid van je dier en wil weten hoe je voor een optimale verzorging kiest?

Een dagje vrij, waar gaat een paardenliefhebber heen?

In deze special vind je op heel wat vragen omtrent paard en paardensport een helder antwoord!
Paarden houden: Diverse soorten dekens

Paarden houden: Diverse soorten dekens

Het aanbod aan dekens in de ruitersportzaak is oneindig. Staldekens, buitendekens, regendekens, fleecedekens, uitrijdekens, .. Het houdt niet op! Maar waarvoor dienen al deze dekens?

Zadels in kunststof of kunstleder: Wintec

Elke ruiter met eigen paard heeft een zadel nodig. Vroeger bestonden enkel zadels in leder, maar nu maken ook zadels in kunststof hun opmars. De grootste fabricant van kunststofzadels is Wintec.
Bokt.nl - Het grootste paardenforum van Belgie en Nederland?

Bokt.nl - Het grootste paardenforum van Belgie en Nederland?

Bokt.nl, een website die heel wat paardenliefhebbers in Nederland en België bekend in de oren klinkt. Vaak hoor je over bokt en bokkers, maar wat is Bokt?

Ataxie bij paarden

Als paardeneigenaar krijg je vroeg of laat wel eens te maken met kreupelheid. In sommige gevallen is de diagnose "Ataxie". Maar wat is dit nu eigenlijk?
Tips bij de aankoop van een paard: waar let je op?

Tips bij de aankoop van een paard: waar let je op?

De zoektocht naar het geschikte paard is een tijdrovende bezigheid. Hoe maak je een keuze uit de honderden advertenties die je op tal van websites kan vinden? Waar moet je op letten als je een paard g…
Paard te koop, wat nu?

Paard te koop, wat nu?

Uw paard verkopen is niet altijd een eenvoudige klus. Op advertentiesites ziet u dagelijks tientallen nieuwe zoekertjes verschijnen. Hoe zorgt u dat kandidaat-kopers net uw paard willen komen bezichti…
Gepubliceerd door Juliedr op 30-01-2011, laatst gewijzigd op 06-04-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.